CÂt costă să faci un transfer cu VOLT

Și tu, la fel ca noi, îți dorești ca transferurile de pe un card pe altul, sa fie mai puțin complicate. Și, de ce nu, să nu coste puțin. Sau să fie chiar gratuite!

TRANSFERURI FĂRĂ COMISION PÂNĂ LA 500 LEI PE LUNĂ

Cu Volt poți trimite bani gratis, fără niciun comision pentru transferuri de până la 500 de lei pe lună. Așa că poți să uiți de procente și alte calcule complicate cu care te-ai mai întâlnit la bancă, de acum poți face transferuri eficient și gratuit. Nu trebuie să-ți faci griji nici pentru persoana care primește bani de la tine - beneficiarul nu va plăti nimic pentru transfer. Orice comision de transfer se aplică doar persoanei care trimite, iar banii pe care-i primești prin Volt nu vor fi taxați niciodată.

POATE CEL MAI AVANTAJOS TRANSFER DE BANI DIN ROMANIA

Daca ai nevoie sa trimiți mai mult de 500 de lei pe lună, comisionul aplicabil va ramâne mic, prietenos și, mai ales, transparent, indiferent de suma trimisă. Plătești doar 1% din valoarea tranzacției, indiferent de suma transferată, dar niciodată mai mult de 3 lei.
Vei ști în orice moment cât costă fiecare transfer, chiar din pasul în care introduci suma și, cel mai important, te bucuri de unul din cele mai ieftine transferuri de bani din România!

Ești gata să pui Volt la treabă?download-android download-ios
Copyright © 2017 Volt Finance.
Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2017 Volt Finance. Toate drepturile rezervate.